Wie zijn wij?

Een voorstelrondje 

Kijk eens aan. Dit is ons mooie gezin van vier. Ik stel iedereen graag even voor:

De papa van de jongens heet Jimmy. Hij is 32 jaar en al ruim 10 jaar aan mijn zijde te vinden. In de zomer van 2022 gaven we elkaar het JA-woord. Jim is mijn jeugdliefde en de laatste jaren heb ik aan der lijven mogen ondervinden dat hij mijn rots in de branding is. Jim is elektricien van beroep en heeft alles over voor zijn gezin. Samen zijn we een ijzersterk team. 

Dan stel ik even mezelf voor. Ik ben Eline, jonge mama van 27 jaar en erg trots op al mijn mannen. Ik was een paar jaar actief in het kleuteronderwijs, maar sinds Mace zijn diagnose ben ik fulltime huismoeder/mantelzorger. Ik mis het creatieve en sociale aan mijn beroep vaak, maar zou nu nergens anders willen zijn dan dichtbij mijn gezin. 

Lewis is onze frivole kleuter van 6. Charmant, welbespraakt, tikkeltje ondeugend en een wijsneus. Hij is fantastisch hoe hij is. Echt de allerliefste brus die je je kan voorstellen. Hij gaat erg goed om met de situatie en zal altijd helpen waar hij kan. 

En als laatste heb je onze Mace. Supermace. Hij heeft zijn naam niet gestolen. Ondanks alles waar Mace tegenaan loopt is hij het vrolijkste ventje dat je je kan inbeelden. Élke dag staat hij op met een lach op zijn guitige snoet. Mace begon al aan zijn ziekenhuis'avontuur' toen hij amper 3 maand oud was. Hij kent dus niets anders. Voor de zorgouders die volgen is een opsomming van de diagnoses misschien wel interessant: gliale hersentumors / Ceberale Parese / ernstig visueel beperkt. Maar never judge a book by its cover: van Mace gaan we nog verschieten. Waar een wil is is een weg, en een willetje is érg aanwezig.