En toen.. waren we met 4!

Gepubliceerd op 23 januari 2019 om 09:40

8 maand verbouwd... bloed - zweet - tranen... Wat is dan een mooier moment om voor een tweede kapoentje te gaan dan op de moment dat je verhuist naar je zelf gebouwd (verbouwd) liefdesnestje?! De timing zat gewoon perfect. Bij Lewis was ik van de eerste maand zwanger dus als we ons opnieuw zo gelukkig mogen prijzen zal baby janda 2 geboren worden in Juli als Lewis in september start op school. Zo gezegd zo gedaan en we stoppen met de pil... 

Raar maar waar voelde ik deze maand super duidelijk mijn eisprong en zei dus al trots tegen Jim: "Als het deze maand prijs is weet ik exact wanneer!". Een maand later begonnen de zenuwen dus wel toe te slaan... zou het? De eerste symptomen bleven ook niet weg. Mijn borsten stonden zo wat op ontploffen!

4 dagen voor mijn N.O.D. lees ik toevallig een artikel over de gevoeligheid van de testen van de action. Het artikel beweert dat deze tot 5 dagen voor je N.O.D. al HCG-hormoon kunnen opsporen en laat er nu toevallig zo'n test in mijn kast liggen!

Wat heb ik te verliezen? NIETS! Met trillende knietjes testen en ja hoor... 2 streepjes! Baby Janda 2 is on his or her way! Dezelfde dag rij ik nog om een clearblue test om alles nog eens even extra te bevestigen maar deze geeft ook onmiddellijk aan dat we in blijde verwachting zijn. 

En nu... bedenken hoe we het heugelijke nieuws vanavond aan de toekomstige papa in spé vertellen!

Alles over onze aankondigingen lees je in een volgende blog!

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.