Lets plan a wedding! 

Zoals beloofd neem ik jullie mee op sleeptouw tijdens het plannen van onze trouwdag. Spannend! Dat alleszins, het is ook fijn om het bloggen eens over een andere boeg te gooien. Luchtig, fijn en vooral: romantisch! 

Nog minder dan 2 maanden te gaan...

Zo cliché maar echt waar: hoe snel vliegt de tijd?! We zijn bijna 2 jaar verloofd... We hadden 2 jaar om alles naar hartenwens te plannen en plots staat de aftelkalender nog op 2 maand... Nog iets meer dan 60 dagen voor wij de allermooiste dag van ons leven beleven. Zo zot! 

Lees meer »

Belangrijke stappen

Ondertussen zijn we onze grote dag al stevig aan het plannen. Eerst was er tijd om weg te dromen over hoe wij onze trouwdag zien. Wat willen wij, en wat willen we zeker niet. Wie willen we erbij, wat willen we eten, hoe moet mijn jurk eruit gaan zien, nemen we een thema? Wie willen we als getuigen? 1001 vragen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het lange tijd moeilijk had om me te concentreren op onze trouwdag terwijl we nog kei hard aan het vechten waren met Mace. Ik probeerde het nu en dan te zien als een leuke, luchtige afleiding.

Lees meer »